David Berg
Örner
Kalle Stark
Crull

CFC inledde första 15 riktigt bra. Vi hade säkert 20 pass genom laget i flera sekvenser och vi radade upp chanser. Patte fick göra 1-0 i den 8:e minuter och Lundberg gjorde 2-0 efter 19 minuter. Värmskog jobbade dock in sig i matchen och dom gav vår backline en tuff match när dom lyckades anfalla med väldigt mycket folk. Dom försöka överbelasta oss och dom spelade enkelt och effektivt när dom fick fast bollen utanför vårt straffområde. Reduceringen till 1-2 kom efter en inspel från kanten där vi inte hann stängaytorna framför mål utan en Värmskogspelare kunde trycka in bollen. Vi avslutade inte första halvlek optimalt utan det kändes skönt när halvtidssignalen kom och vi kunde få ta ett snack om att hitta tillbaka till spelet i början av halvleken.

I andra halvlek startar vi bra och för dagen pigge Rasmus sätter 3-1 i minut 55 efter en elitlöpning från sin högerbacksposition. Här hade vi ett läge att stänga matchen men är tyvärr lite givmilda och låter Värmskog reducera till 2-3 i minut 61 efter att vi tappat boll i uppspelsfasen. Vi har sedan flertalet chanser att sätta 4-2, bland annat Emil skaffar sig två frilägen. Men istället blir det Värmskog som kvitterar till 3-3. Den regntunga planen gjorde också att att flera spelare fick känningar i matchens sista halvtimme, bland annat våra båda ytterbackar som sprang förtjänstfullt under matchen. Allkonstnären Patrik fick täcka upp på ytterbacken.

Sett till hela matchen borde vi har kunna vunnit, men samtidigt spelar Värmskog enkelt, effektivt och bra och straffar oss när vi blev långa i lagdelarna. Vi gör trots allt en rätt gedigen insats och får satsa på att bagga in 3 poäng mot Borvik nästa hemmamatch.